Hraj sa, uč sa a objavuj na dennom letnom tábore Game Camp v Bratislave

Hraj sa, uč sa a vzdelávaj, to je heslo letného tábora Hemisféra, ktorý tento rok nesie názov Game Camp. V čom spočíva jeho výnimočnosť?

Edukačný projekt Hemisféra aj tento rok organizuje počas leta denný tábor. Nie je to však len taký obyčajný tábor. Jeho účastníci si majú možnosť preveriť schopnosti rovno v štyroch oblastiach – pohyb, kreativita, počítače a remeslá. Okrem toho však tvoria aj svoje vlastné dielo za pomoci skúsených lektorov. Niektorí vyučujú počas roka napríklad aj na krúžkoch GameCraftu. Výsledky prác budú následne prezentované vždy v piatok od 15:00 na Veľtrhu hier.

Základné informácie

  • Tábor je určený pre deti od 7 rokov a prebieha od 2.7 do 24.8.2018. Ide o týždenné turnusy.
  • Každý táborový deň začína od 7:30 až do 17:00 na ZŠ Pavla Marcelyho na Drieňovej 16 v Bratislave.
  • Cena za jeden turnus je 135 €, ktorá zahŕňa denný program, desiatu, obed, olovrant, pitný režim, kvalifikovaných lektorov a zdravotníka, no najmä kopec zábavy.

Metodika je prepracovaná

Aby deti boli motivované a mohli rozvíjať svojho súťaživého ducha, za jednotlivé aktivity sú odmeňované bodami (“coinami”, ako sa im domácky hovorí). Jednotlivé úlohy sú prispôsobené pre všetky vekové kategórie tak, aby pre deti predstavovali primeranú výzvu. Pozrite sa, čo na tábor hovorí spoluzakladateľka Pixel Federation, Lucia Šicková.

Chcete na tábor prihlásiť vaše dieťa? Ostáva už posledných pár miest! Viac na: http://hemisfera.sk/gamecamp

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.