Pokémon GO oslavuje svoje prvé narodeniny a chystá veľa prekvapení

Hra Pokémon GO pred rokom spôsobila ošiaľ, ktorému podľahli takmer všetci, ktorí sa hrávajú mobilné hry. Teraz oslavuje svoje 1.výročie a pre svojich hráčov si vývojári pripravili zaujímavé prekvapenia.

Aj keď popularita Pokémon GO v posledných mesiacoch mierne klesla, stále sa nájde veľa takých, ktorých hra baví. Spoločnosť Niantic stojaca za zrodom tejto hry, sa rozhodla, že pri oslave svojich 1.narodenín pripraví pre svojich fanúšikov odmeny.

Tip. Prečítajte si náš starší článok Pokemon GO: návod pre rodičov 

Oslava začne v Chicagu

Pripravené sú udalosti konajúce sa po celom svete. Celé to začína na Pokémon GO festivale v Chicagu už 22.júla, kedy sa budú konať tri výzvy na odomknutie svetových odmien. V Grant Parku sa tréneri budú snažiť chytiť určité typy Pokémonov. Ak sa im to podarí, celý svet získa rôzne bonusy. Snažiť sa o to však môžu hráči aj inde ako v Chicagu. Podľa toho, koľko pokémonov sa chytí, bude určená dĺžka odomknutia bonusov a ak sa chytí určitý počet pokémonov, odhalí sa v Grant Parku tajná výzva s mimoriadnym bonusom.

Pokémon GO

Okrem spomínaného festivalu, chytať pokémoni sa budú aj v ďalších častiach sveta. Počas augusta a septembra budú prebiehať stretnutia tzv. Safari zóny vo vybraných nákupných centrách. V nich budú skryté Pokémony, ktoré inde len tak nenájdete. Určené sú 3 dátumy a niekoľko miest:

5. AUGUST 2017

Fisketorvet – Kodaň, Dánsko
Centrum Černý Most – Praha, Česká republika

12. AUGUST 2017

Mall of Scandinavia – Štokholm, Švédsko
Stadshart Amstelveen – Amstelveen, Holandsko

16. SEPTEMBER 2017

CentrO – Oberhausen, Nemecko
Les Quatre Temps – Paríž, Francúzsko
La Maquinista – Barcelona, Španielsko

Pokémon GO

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.