Kooperatívna hra Overcooked zadarmo do 11. júla

Už niekoľko mesiacov rozdáva Epic Games Store hry zadarmo. Aj týmto spôsobom sa na seba snaží upozorniť v silnej konkurencii aplikácií na distribúciu hier. 

Do štvrtka 11. júla môžete získať kooperatívnu hru Overcooked. V nej sa vy a vaša rodina zhostíte úloh kuchárov, ktorí sa snažia v časovom limite uvariť čo najviac objednávok v reštaurácii. Hra poriadne otestuje vaše schopnosti spolupráce, časového manažmentu a zvládania stresu. Práca v kuchyni je nečakane zábavná, ale aj náročná. Viac o Overcooked sa dočítate v našej samostatnej recenzii.

V minulosti Epic Games Store rozdal tituly ako SubnauticaWorld of Goo, What Remains of Edith Finch, Oxenfree, Witness či Last Day of June. Po Overcooked sa môžeme tešiť na ďalšiu hru zadarmo – Torchlight. Tú môžete získať medzi 11. a 18.  júlom.

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.