Letný výpredaj hier na Steame je v plnom prúde

Steam je známy program na objednávanie, sťahovanie a hranie hier. Okrem veľkého výberu hier sa môže chváliť aj zľavami, ktoré pravidelne ponúka. Na leto si pripravil ďalšie a my vám prinášame výber tých hier, o ktorých ste si mohli a môžte prečítať aj v našich recenziách.

 

Ako prvé, nás veľmi teší výber z edície Lego hier – Marvel´s Avengers, The Lord of the Rings, Harry Potter či Batman, to sa skutočne neoplatí prehliadnuť. Recenzia Lego Star Wars je dostupná aj na našom webe.

 

Rovnako sa tešíme hre Papers, Please o dobe komunizmu a tvrdej diktatúry, v ktorej sa sami rozhodujete o osude utečencov. Celá recenzia je dostupná tu.

 

Dojemný príbeh dvoch bratov: Brothers – A Tale of Two Sons je na Steame v 90% zľave. Aj o nej si u nás môžete prečítať viac.

 

Ak si chcete spríjemniť dovolenku, hra Machinarium v 70% zľave je na to ako stvorená.

Minirecenzia aj s ďalšími dovolenkovými tipmi je dostupná v našom článku.

 

Jeden z najlepších logických hlavolamov súčasnoti: Portal a jeho nástupca Portal 2, o ktorom sme taktiež písali recenziu s 80% a 75% zľavou!

 

Svoje kreativitu môžte rozvíjať v Terrarii, ktorá je v 50% zľave. Celá recenzia je dostupná tu.

 

Na záver dve hry, ktoré sme síce ešte nerecenzovali, napriek tomu však stoja za povšimnutie.

This War of Mine – autentická vojnová hra, ktorá ju ukazuje úplne z iného uhla pohľadu.

 

SPORE alebo evolúcia hravou formou.

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.