Stronghold – simulátor stavania hradov je dostupný zadarmo ešte 1 deň

Stronghold predstavuje unikátny simulátor stavania hradov v kombinácii mestského stavania a stratégie v reálnom čase. Teraz túto hru môžete získať zadarmo.

Stavanie hradov, osád a vymýšľanie stratégie pre obranu vlastného územia, aj to je úlohou hráča v hre Stronghold. Nachádzate sa v Stredovekej Európe a musíte vymyslieť najlepšie obranné mechanizmy na to, aby ste ochránili svojich obyvateľov pred inváziou nepriateľov.

Vybrať si môžete z niekoľkých módov

Hra obsahuje štyri samostatné herné mechanizmy: ekonomickú (nevojenskú), obliehanie známych historických hradov, stavanie vlastných hradov v “Siege That” móde či použitie voľného štýlu na návrh ideálneho hradu.

Príbeh hry obsahuje 21 misií, ak ale chcete vytvoriť vlastné, je to možné vďaka dostupnému editoru. Až 8 hráčov môže spolupracovať prostredníctvom siete LAN a zažiť skvelé zážitky pri stavaní a obrane vlastného územia.

Hru si môžete stiahnuť ešte 1 deň zadarmo na https://www.gog.com/game/polish_giveaway_pack

Anna Mária Brijaková

Anna Mária je študentkou Informačných štúdií na Univerzite Komenského v Bratislave. Vo svojom voľnom čase rada číta, objavuje nové veci v informačnej sfére a taktiež krásu umenia v akejkoľvek podobe.