V rámci Butterfly Effect vznikli tri mobilné aplikácie a jedna hra

Vzdelávacia platforma Butterfly Effect odštartovala svoj tretí ročník vo februári tohto roka s 26 účastníkmi. V rámci AppsLabu a GamesLabu si účastníci prešli celým procesom tvorby digitálneho produktu od nápadu až po uvedenie na trh. 

Takmer pol roka sa účastníci stretávali na tematických workshopoch a mentoringoch so špecialistami. Pri tvorbe im pomáhali aj skúsení kouči zo slovenskej pobočky International Coach Federation. Výsledkom sú tri mobilné aplikácia a jedna hra.

  • V aplikácii CityBuzZ môžete sledovať aktuálne dáta o hromadnej doprave v Bratislave.
  • Poto.to zabezpečuje efektívny a rýchly feedback vo väčších spoločnostiach.
  • TeamRide dokáže sprostredkovať zdieľanú dopravu do práce medzi kolegami z rovnakej spoločnosti.
  • Tile Towers je oddychová mobilná hra s jednoduchým ovládaním. Úlohou hráča je triafať guličkou bloky točiacej sa veže a tak ju prefarbovať.

Na projekte Butterfly Effect spolupracuje nezisková organizácia LEAF, coworkingové centrum HubHub a spoločnosti Pixel Federation a Sygic.

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.