Our Planet a ďalšie dokumentárne filmy od Netflixu zadarmo

Spoločnosť Netflix odomkla výber vynikajúcich vzdelávacích dokumentárnych filmov a seriálov. Je to vraj spôsob, ako pomôcť učiteľom a študentom počas karantény COVID-19. 

Medzi titulmi nájdete nádhernú dokumentárnu sériu o prírode a miznúcich ekosystémoch Our Planet, ktorou vás prevedie Sir David Attenborough. Ďalším zaujímavým filmom je Knock Down The House, ktorý sleduje vzostup mladej americkej političky Alexandrie Ocasio-Cortez a boj ďalších predstaviteľov pracujúcej triedy za lepšiu budúcnosť USA. Môžete sa však tešiť napríklad aj na vybrané epizódy populárnej dokumentárnej série Babies z fascinujúceho a zábavného sveta malých detí.

Kompletný playlist filmov od Netflixu si môžete pozrieť na YouTube.

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.

Vĺčata majú nový domov

Impact Games a Vĺčatá sa spájajú pod značkou Impact Games

Náš obsah ďalej nájdete na blogu

gamifactory.eu