Pinf Hry pre deti so špeciálnymi vzdelávacími potrebami sú zadarmo

Pinf Hry sú účinným vzdelávacím nástrojom pre mladých so špeciálnymi potrebami a mentálnym postihnutím. Deťom pomáhajú rozvíjať jemnú motoriku či rozoznávanie farieb, ale aj schopnosť čítať a písať. V čase epidémie COVID-19 sú sprístupnené zadarmo na portáli pinfhry.sk

“Uvedomujeme si, že rodičia detí so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami sa snažia svoje deti vzdelávať, zamestnať a zabaviť doma, nakoľko špeciálne ZŠ, centrá a iné zariadenia sú momentálne zatvorené.Práve preto sme sa rozhodli, že naše vzdelávacie hry sprístupníme v plnej verzii pre všetkých počas epidémie úplne bezplatne,” napísal na svojom Instagrame autor hier Onrej Vrábel.

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.

Vĺčata majú nový domov

Impact Games a Vĺčatá sa spájajú pod značkou Impact Games

Náš obsah ďalej nájdete na blogu

gamifactory.eu