Vĺčatá hľadajú posilu!

Redakcia Vĺčat hľadá posilu!

Chceš písať o vzdelávacích hrách a technológiách?

Zaujíma ťa téma zábavnej edukácie?

Chceš ako redaktor/redaktorka pomôcť rodičom a učiteľom?

Napíš nám teda niečo o sebe na e-mail: redakcia@vlcata.sk

Vĺčatá rozširujú redakciu a do svojho tímu hľadajú nových, sviežich redaktorov či redaktorky. Náš portál sa zameriava na sprostredkovanie užitočných informácií pre rodičov, a preto píšeme primárne o edukatívnych hrách.

Máš rád/rada počítačové hry a chcel/a by si o nich aj písať? Akékoľvek skúsenosti z herného priemyslu sú vítané a nápadom sa medze nekladú. Ak sa venuješ akejkoľvek téme súvisiacej s hrami a ich využitím v edukácii, máš u nás dvere otvorené.

Okrem hier píšeme aj o odborných témach, technológiách využívaných vo výučbe či robíme rozhovory a reportáže z akcií. Ak vieš pútavo písať  a chceš sa počas svojej práce hrať či spoznávať zaujímavých ľudí, napíš nám na redakcia@vlcata.sk a my sa ti určite ozveme.

 

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.