Hra This War of Mine dostala nový update zadarmo. Oslavuje 5 rokov.

Tvorcovia This War of Mine nám pri príležitostí piatich rokov od vydania hry prinášajú nový obsah. A to dosť neobvyklým spôsobom – zadarmo. 

V update Final Cut nájdete nové postavy, scenáre, úlohy či udalosti, ale aj niekoľko grafických vychytávok. Okrem toho si po novom môžete zahrať aj “vanilla” verziu z roku 2014, ktorú dizajnéri z 11 bit studios očistili od všetkých bugov.

Hra This War of Mine rozpráva príbeh skupiny občanov, ktorí uviazli v obliehanom meste počas občianskej vojny. Je voľne inšpirovaná udalosťami v bývalej Juhoslávii. Hlavný hrdinovia denne bojujú o život a po nociach hľadajú jedlo a materiál, ktorým sa snažia vylepšiť si svoj chatrný úkryt. Viac o hre si môžete prečítať v našej recenzii.

Petra Stračiaková

Petra vyštudovala filmovú scenáristiku na VŠMU a okrem umeleckých projektov sa venuje aj komunikácii v online priestore. Silné príbehy, charaktery a budovanie vzťahov ju dokážu nadchnúť v hrách, filmoch, knihách aj v skutočnom živote. Jej obľúbený žáner je RPG, no nechá sa nahovoriť takmer na hocičo. Videohry, zvlášť tie pre viac hráčov, vníma ako nový rozmer reality.